RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bare halvveis for Inter

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Seier, men ikke overbevisende mot CSKA.

INTER- CSKA Moskva 1-0:

Diego Milito ble dagens mann for det italienske topplaget da han hamret inn vinnermålet mot CSKA Moskva etter en drøy times spill. Wesley Sneijder spilte fri argentineren, som fra sekstenmeteren hamret ballen utakbart nede i hjørnet.

Fortjent, men milaneserne hadde ikke overbevist, og førsteomgang hadde vært et sorgens kapittel, og bare et par halvsjanser var hva de italienske storfavorittene kunne notere seg for.

Les også: Zlatan-forbannelsen endelig over

Etter scoringen tok de seg kraftig opp, og produserte sjanser på løpende bånd, men verken Pandev (to ganger), Milito og Sneijder burde og skulle ha økt ledelsen for hjemmelaget.

Det klarte de ikke, og i stedet holdt CSKA på å utligne i sluttsekundene, men Tomas Necid rotet det til da han skulle avslutte.

1-0, fordel Inter, men langt fra noen bombesikkert avansement, selv om bortelaget verken får med seg Milos Krasic eller Evgeni Alsonin i returen i Moskva. CSKA-trener Leonid Slutsky er likevel brukbart fornøyd.

- Selvsagt er 0-1 et godt resultat, men vi burde gjort det mye bedre.

- Vi håpet på 0-0, men i og med at de fikk så mange sjanser, så kunne det vært mye verre. Jeg håper bare vi organiserer oss bedre i returen, sier CSKA-sjefen ifølge BBC.

Jose Mourinho gråter ikek over de forspilte sjansene.

- Jeg hadde tatt dette resultatet om noen hadde gitt meg det i forkant. Vi vant, og vi spilte på en måte som gjorde at vi allerede skulle begynt å tenke på semifinalen, men dessverre har vi nå en tøff kamp i Moskva foran oss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere