Gå til sidens hovedinnhold

«Bare ikke Ashley Cole scoret...»

Roma sendte skremmeskudd mot Manchester City, men Joe Hart har bare én bekymring.

HTML EMBED

ROMA - CSKA MOSKVA 5-1:

Etter tre sesonger utenfor det gode selskap, er Roma endelig tilbake i Champions League - og for et comeback de leverte hjemme på Olympiastadion i den italienske hovedstaden på onsdag.

Russiske CSKA Moskva viste seg å være enkel motstand, og etter en halvtimes spill sto det allerede 4-0 til vertene.

Gjestene må ha undret seg over hva som traff dem.

Skremmeskudd
Målshowet fortsatte tidlig i andre omgang, for bare fem minutter etter hvilen kom italienernes femte mål for kvelden.

Da så det ut til at Roma mente at nok var nok, for CSKA Moskva slapp bedre inn i kampen, og åtte minutter før slutt reduserte sågar Ahmed Musa til 1-5.

Uansett må italienerne ha sendt et skremmeskudd til Bayern München og Manchester City, som på forhånd er regnet som favoritter til å ta seg videre fra gruppe E i Champions League.

Én bekymring
Manchester City-keeper Joe Hart hadde imidlertid bare én bekymring da tv-kanalen Sky Sports fortalte ham resultatet, etter at Hart hadde vært med på å tape 0-1 for Bayern München:

- Roma vant 5-1? Wow. Bare ikke Ashley Cole scoret...

Ashley Cole spilte som kjent åtte sesonger i Chelsea før han ble sluppet gratis fra klubben denne sommeren, og signerte en toårskontrakt med Roma.

Men Joe Hart trenger ikke å bekymre seg.

Cole var ubenyttet reserve for italienerne denne kvelden. I stedet var det Juan Iturbe, Gervinho ganger to, Maicon og Sergey Ignashevich som scoret for Roma, som altså har tatt grepet om tabellen i gruppe E.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken