RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bare Liverpool er bedre

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Chelsea enkelt videre, men onsdag er det Marseille som får oppmerksomheten i gruppe G.

ZILINA-MARSEILLE 0-7 og CHELSEA-SPARTAK MOSKVA 0-0:

Chelsea hadde få problemer med å beseire Spartak Moskva, og trillet inn fire baller etter pausen mot russernes ene. Branislav Ivanovic ble tomålsscorer og kunne fornøyd gå av banen vel vitende om at London-laget er videre fra gruppe F etter full pott og tolv poeng på fire kamper.

Likevel – onsdag er det Marseille og ikke Chelsea det prates mest om. Der Norge nøyde seg med å score ett i våres, scoret franskmennene hele syv ganger – og var med det nær tidenes seier i Champions League:

Bare Liverpool 8-0-nedsabling av Besiktas for tre år siden har gitt en større seier i det gjeveste, europeiske selskap, Champions League.

Hyggeligst for bortelaget var det at sommerens storervervelse Loic Remy også fant veien til nettmaskene i Slovakia. Den franske landslagsspissen fikk en turbulent start på sin tid på den franske sørkysten etter å ha fått konstatert hjertefeil umiddelbart etter at han hadde skrevet under overgangspapirene.

- Jeg frykter at karrieren er over, lød det den gang, og i ligaen har Marseille-spissen nøyd seg med kun tre kamper fra start, og kun to scoringer.

Ingen, så langt, i Champions League, men da Zilina lot franskmennene gjøre akkurat hva de ville, takket landslagsspissen ærbødigst, og alene med keeper kunne han enkelt sette inn 4-0 etter en drøy halvtime.

5-0 tidlig i andreomgangen var tangering av tidenes borteseier i Champions League, og da André-Pierre Gignac og Lucho González scoret hvert sitt mens det fortsatt var en halvtime igjen, trodde de fleste at også Liverpool-rekorden skulle ryke. Det gjorde den likevel ikke, franskmennene var lei av å nedverdige motstanderen, som selvsagt har null poeng på sine fire første kamper.

Lite tyder på at det blir noen heller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere