RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bare nesten for Carew

Sist oppdatert:
John Carew hadde en kjempesjanse til å stikke kjepper i hjulene til Arsenal, men bommet.

- Vi ga alt vi hadde. Vi fortjente definitivt å få noe ut av denne kampen, det er ingen tvil om det, sa Aston Villas manager Martin O'Neill ifølge SportingLife etter 1-2-tapet for Arsenal lørdag.

John Carew var nær ved å sikre Villa poeng.

Den norske spissen spilte fram til Craig Gardner da Aston Villa tok ledelsen etter bare seks minutter mot Arsenal hjemme på Villa Park.

Snudde før pause
En drømmestart for Aston Villa. En drømmestart for Chelsea-, Manchester United- og Liverpool-fans, som alle drømmer om ligagull denne sesongen.

Men serielederen nekter plent å slippe foten fra gasspedalen.

Mathieu Flamini utlignet til 1-1 midtveis i førsteomgangen, etter at Emmanuel Eboue kom seg fri på høyresiden og sendte ballen inn i straffefeltet. Flamini fikk all den tiden han trengte til å banke ballen i mål bak en sjanseløs Scott Carson.

Ti minutter før pause stanget Arsenal-spissen Emmanuel Adebayor inn 2-1.

To gode sjanser
John Carew hadde flere store sjanser i andre omgang, og spilte generelt en god kamp. Først headet han i tverrliggeren etter et innlegg fra Ashley Young, deretter bommet han på ballen da han vendte bort en Arsenal-spiller og hadde fri sikt mot mål fra ti meters hold. Carew traff så vidt ballen, som trillet videre til Martin Laursen, som i sin tur skjøt utenfor.

Arsenal holdt unna og sikret seg alle poengene i denne kampen. Londonlaget er dermed fortsatt ubeseiret i Premier League.

- Dette er et stort resultat. På grunn av selvtilliten i Villa-laget trengte vi noe spesielt. Tidligere har kamper som dette kanskje vært vår akilleshæl. Men vi har forbedret oss, har mer erfaring og utholdenhet og får ikke så ofte panikk, sa Arsenals manager Arsene Wenger ifølge SportingLife.

Arsenal har nå fem poengs forsprang til Chelsea med én kamp mindre spilt. Aston Villa beholder sjuendeplassen.

Les flere ballnyheter i Nettavisens fotballmagasin!

Vil du få tilsendt ferske sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere