RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barrantes viste gammel klasse

HERJET: Michael Barrantes herjet med Vålerenga.
HERJET: Michael Barrantes herjet med Vålerenga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Fem mål og hjemmejubel i Ålesund.

AALESUND - VÅLERENGA 4-1:

Michael Barrantes har ikke vært i like god form denne sesongen, som han har vist tidligere sesonger i Tippeligaen. Mot Vålerenga viste han igjen hvilken klasse han innehar.

Hans to mål, kombinert med ett Leke James-mål, ett mål av Mustafa Abdellaoue og en Vålerenga-scoring, signert Simon Larsen, sørget for 4-1-seier til hjemmelaget.

Vålerenga scoret først
Aalesund nærmest rundspilte Vålerenga i første omgang på Color Line Stadion søndag kveld. Med hurtig angrepspill og flere store sjanser, var det mye å glede seg over for hjemmefansen.

Men det var Vålerenga som scoret det første målet. På sin første sjanse, satt Simon Larsen inn ledermålet for gjestene etter elleve minutter. En fin avslutning fra like utenfor 16-meteren passerte Sten Grytebust i Aalesund-målet.

Barrantes-show
Når man skaper nok sjanser, kommer likevel som regel målene også. Og oransjetrøyene slo hardt tilbake mot Kjetil Rekdals menn.

Først satt Leke James en retur i mål, før Michael Barrantes stanget hjemmelaget i føringen - 2-1. Til tross for stort Aalesund-press, ble resten av omgangen målløs.

Rekdal forsøkte å legge om til 3-5-2 i pausen, uten at det så ut til å lykkes nevneverdig. Syv minutter ut i omgangen, scoret nemlig Barrantes sitt andre for kvelden, og Aalesund ledet 3-1.

Ti minutter før slutt fikk innbytter Mos lov til å sette kronen på verket. Henrik Bjørdal trillet gjennom innbytteren, som var sikker alene med keeper.

Dermed endte det 4-1 på Color Line Stadion. Aalesund er nå kun ett poeng bak Vålerenga på tabellen.

Vålerenga tar imot Start neste helg, mens Aalesund skal møte Sandnes Ulf.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere