RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barry: - Henrykt over at dommeren ikke blåste

Foto: Ed Garvey (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Gareth Barry reddet Manchester City fra et katastroferesultat.

MANCHESTER CITY - READING 1-0:

Et poengtap for Manchester City sto høyt oppe på ønskelisten til Manchester United-manager Alex Ferguson.

Tabelljumbo Reading sørget nesten for at ønsket ble til virkelighet da de holdt buret rent i 92 minutter mot de regjerende seriemesterne på Etihad Stadium.

Men tre minutter på overtid sendte David Silva ballen inn i feltet fra venstresiden. Gareth Barry gikk til med alt han hadde inne i feltet og stanget inn kampens eneste mål. Gjestene ropte på frispark, men dommeren godkjente målet.

Dermed kneppet City inn på ledelsen til byrivalen.

- Jeg har ikke sett målet i reprise. Nicki Shorey sto bare der, dermed kom jeg over han. Gutta i garderoben sier at det muligens skulle vært et frispark, men jeg er henrykt over at dommeren ikke blåste. Jeg er nødt til å se bildene før jeg gjør meg opp en mening, forteller Barry om målet som sikret tre viktige poeng for Manchester City, ifølge BBC.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Fortjente å vinne
Roberto Mancini måtte vente i 93 minutter før han kunne strekke hendene i været for en City-scoring mot Reading.

Etter kampen fortalte han at man er nødt til å være tålmodig.

- Jeg hadde alltid håpet, men det var vanskelig. Vi hadde ballen mye, men når du ikke får et tidlig mål blir det veldig vanskelig. Du er nødt til å være tålmodig, men hvis vi hadde fått et mål i første omgang, ville det endret kampen. Du er nødt til å score raskt i disse kampene, og noen ganger må du ta risiko for å score. Jeg synes vi fortjente å vinne, sier Mancini etter kampen, ifølge BBC.

(Se videointervju med Mancini under. Artikkelen fortsetter under videoavspilleren)

Get Adobe Flash player

Åpnet best
Manchester City var soleklare favoritter til å ta med seg alle tre poengene hjemme mot tabelljumbo Reading.

De lyseblå fra Manchester hadde naturlig nok ballen mest, men Roberto Mancinis utvalgte maktet ikke å lure ballen forbi Reading-målvakt Adam Federici i den første omgangen. Carlos Tevez var ikke langt unna da han kom alene igjennom med burvokteren, men angrepsspilleren satte ballen rett på Federici.

Dermed gikk lagene til pause med to smulteringer i målprotokollen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Barry-mål
Det så ut til å bli et overraskende poengtap for City, men tre minutter på overtid dukket Barry opp inne i feltet.

Midtbanespilleren gikk opp og stanget et innlegg fra David Silva forbi Federici.

De lyseblå ligger nå tre poeng bak serielederen, mens Reading forblir i bunnen, og forlenger sin tapsrekke til syv kamper.

Skader
Manchester City hadde en rekke spillere ute med skade til kampen. Samir Nasri (lysk), Micah Richards (kne), Jack Rodwell (hamstring), Mario Balotelli (sykdom) og Aleksandar Kolarov (hofte) var alle uaktuelle for Mancini, mens både City-kaptein Vincent Kompany og James Milner startet oppgjøret på benken på grunn av hamstringskade.

Reading-manager McDermott måtte på sin side klare seg uten Alex McCarthy (skulder), Jason Roberts (hofte) og Sean Morrison (ankel).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere