*Nettavisen* Sport.

Barthez forlater Marseille

Foto: (foto: scanpix)

Frankrikes landslagskeeper Fabien Barthez forlater Olympique Marseille etter sesongslutt, og går en uviss fremtid i møte.

14.05.06 08:57

Det bekreftes av den franske klubbens styreformann, Pape Diouf.

- Fabien kommer til å forlate klubben etter sesongen. Det ligger personlige årsaker til grunn, og har ikke noe med penger, fotball, eller personer i klubben, forklarer Diouf.

Keeper-kjempen vil spille sin siste kamp for Provance-klubben mot Bordeaux i kveld, laget som ligger på andreplass i den franske ligaen. Marseille ligger for øyeblikket på fjerdeplass, og kjemper med Lille om den siste plassen i Champions League.

Hva den tidligere Manchester United-keeperen vil gjøre neste år er foreløpig usikkert. Det spekuleres i om 34-åringen vil returnere til moderklubben Toulouse, eller om han har som intensjon å legge opp. I Toulouse er det ikke umulig at han vil bli gjenforent med sin gamle trener Elie Baup, som var trener der sist Barthez spilte for klubben. Baup er for øyeblikket trener i St Etienne, men også han er på vei bort fra klubben sin.

Barthez ble verdensmester i 1998 og europamester i 2000. Han ankom Olympique Marseille i 2004. Hans arvtager i Marseille-målet vil være nåværende andrekeeper, Cedric Carasso.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag