RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barton provoserte - igjen

Sist oppdatert:
Manchester Citys badboy nummer én, Joey Barton, er igjen i trøbbel. Provokasjonene fra Everton-fansen ble for mye for midtbanespilleren.

EVERTON - MANCHESTER CITY 1-1: Barton (24), som tidligere har vært i slåsskamper både på og utenfor banen, ble buet ut av Everton-fansen kampen gjennom. Slikt må han nesten regne med når han tidligere har spilt for Evertons juniorlag. Men rett etter kampslutt rant det likevel over for midtbane-krigeren.

Med viten og vilje, viste Barton sin bare stump mot Everton-fansen, noe som nok vil få det engelske fotballforbundet til å reagere. Med tanke på hans tidligere karantener som følge av usportslig oppførsel, kan City-manager Stuart Pearce miste enda en spiller på grunn av disiplinære problemer. (Ben Thatcher soner allerede åtte kamper for en stygg albue mot en motspiller.)

- Politiet kom bort til meg etter kampen og fortalte meg hva som hadde skjedd. Jeg så ikke hva Barton gjorde, men det er mulig at det handler om en overbeistret feiring over vårt sene utlikningsmål, sa Pearce etter kampen ifølge Sportinglife.

Reddet av Richards

Akkurat som han gjorde i FA Cupen mot Aston Villa i fjor, sørget 18-åringen Micah Richards for utlikning på overtid (i det 94. minutt) mot Everton. Hjemmelaget så ut til å ha full kontroll, og var på vei mot nok en seier, da Richards dukket opp inne i feltet og styrte inn 1-1 på overtid. Da ble det stille blant Goodison Parks trofaste.

Med unntak av et kvalifisert skuddforsøk fra spissen Georgios Samaras, var Richards' skudd omtrent den eneste farligheten City produserte i kampen.

Johnson sjette mål

Igjen var Evertons nye spiss Andy Johnson på hugget. Han gjorde 1-0 like før pause - og var så nær, så nær å lage ett mål til da Citys Richard Dunne såvidt klarerte ballen fra målstreken. Johnson er nå Premier Leagues toppscorer med seks mål.

Det var Everton som styrte showet, og også Mikel Arteta og James Beattie var nære på å øke ledelsen. Med Everton-seier ville David Moyes' lag klatret til 2. plass på tabellen.

Urettferdig eller ikke: Det de fleste snakket om etter kampen var nok Joey Bartons bakende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere