*Nettavisen* Sport.

Bayern: - Vi er enige om Mandzukic-salg

TIL SPANIA: Bayern er enig med Atletico Madrid om en avtale for Mario Mandzukic. Foto: Christof Stache (Afp)

Matthias Sammer kom med flere interessante nyheter under presentasjonen av to nye spillere.

09.07.14 13:22

Under presentasjonen av Robert Lewandowski og Sebastian Rode, kom Bayern Münchens sportsdirektør, Matthias Sammer, med flere interessante nyheter.

Den tidligere tyske landslagsspilleren bekreftet nemlig at klubben er i ferd med å selge Mario Mandzukic.

- Vi har en muntlig avtale med Atletico Madrid, men kontrakten er ikke skrevet under ennå. Vi vil takke Mandzukic for innsatsen han har lagt ned i Bayern-drakta de siste årene, sa Sammer.

Et salg av Mandzukic har ligget i kortene siden det ble kjent at Robert Lewandowski ville forlate Borussia Dortmund til fordel for Bayern.

I et møte med Bayern-styreformann Karl Heinz Rumenigge i forkant av VM, gjorde også Mandzukic det klart at han ville bort.

- Jeg møtte Rumenigge før jeg dro til Brasil og fortalte han at jeg ønsker å forlate klubben, fortalte Mandzukic til kroatiske Sportske Novosti.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Bayern. Det er en fantatisk klubb, og jeg trodde aldri at jeg skulle ønske å dra - spesielt ikke på et slikt tidspunkt.

Det er imidlertid gode grunner til å forlate klubben akkurat nå.

- La oss være ærlige. Jeg kan ikke spille opp mot mitt beste under Guardiolas stil, uansett hvor hardt jeg prøver. Jeg innså det etter 0-1-tapet mot Real Madrid i Champions League, sa Mandzukic og la til at han synes Guardiola er en strålende trener.

Kroaten har scoret 48 mål på 88 kamper for Bayern München. Nå erstatter han Diego Costa, som er klar for Chelsea.

HTML EMBED
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag