*Nettavisen* Sport.

Bayern seiret i storoppgjøret

Foto: (Reuters/Scanpix)

Men gullet ser ut til å havne i Dortmund.

29.01.11 19:31

Det var duket for storkamp i Bundesliga lørdag, da de to gigantene Werder Bremen og Bayern München møttes til dyst på Weser Stadion i Bremen.

Etter en god førsteomgang med sjanser til begge lag, var det Per Mertesacker som sendte Werder Bremen i ledelsen rett etter pause.

Det så ut til å gå mot en etterlengtet opptur for et kriserammet Bremen-lag, men den gang ei.

Med 25 minutter igjen av kampen skjønte Bayern at de måtte gire opp for å få noe ut av kampen. Arjen Robben utlignet for fjorårets Champions League-finalist, før Per Mertesacker gikk fra helt til syndebukk da han satte ballen i eget mål kort tid etter. Da innbytter Miroslav Klose satte inn 1-3 med få minutter igjen var det ingen tvil.

Etter helgens Bundesliga-runde ligger Werder Bremen på 15. plass, bare tre poeng over streken. Det betyr krise i den tradisjonsrike klubben som fikk keeper Tim Wiese utvist etter at han sparket Thomas Müller i brystet i sluttminuttene.

Bayern på sin side fortsetter jakten på suverene Borussia Dortmund i toppen av tabellen. 14 poeng må Bayern München ta inn på Dortmund for å kunne heve Bundesliga-trofeet over hodet i mai.

Borussia Dortmund viste nok en gang styrke lørdag da Wolfsburg ble nedsablet med 3-0 på Volkswagen Arena. Sahin, Hummels og Barrios satte inn målene for serielederen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag