*Nettavisen* Sport.

Bayern snyter Liverpool og Arsenal

Foto: Afp/Scanpix

Fransk toppscorer i samtaler med Champions League-finalisten.

09.05.12 13:01

Olivier Giroud har lenge vært en ettertraktet mann og spissen som står med 21 fulltreffere i franske Ligue 1 så langt, har blitt koblet til flere storklubber.

I Premier League har både Liverpool og Arsenal blitt satt i forbindelse med toppscoreren til Montpellier, men nå tyder mye på at spissen har valgt tysk fotball.

- En stor klubb
Det er Giroud selv som bekrefter onsdag at han er i samtaler med Champions League-finalist Bayern München og at Bundesliga trolig blir neste steg i karrieren.

- Jeg har ikke snakket med dem personlig enda, men agenten min har vært i kontakt med Bayern, sier franskmannen ifølge tyske Bild.

- Bayern blir ansett som en stor klubb blant folk i Frankrike og mange franske spillere har hatt god erfaring med å spille der, sier Montpellier-spissen videre.

Franck Ribéry spiller for den tyske klubben nå, mens folk som Bixente Lizarazu og Valerien Ismael også har vært sentrale for klubben på 2000-tallet.

- Alle sier at de har blitt tatt godt imot i Bayern og at de har trivdes veldig godt med å spille der, sier Giroud.

Ikke redd for Gomez
Bayern har fra før storscorer Mario Gomez i stallen, men den franske spissen er ikke redd for å havne i skyggen av spisskollegaen.

- Det er mulig vi kan rotere litt, siden Bayern spiller mange kamper i løpet av en sesong. Men det er klart, Gomez blir nok førstevalg i de store kampene, sier Giroud.

Giroud er 26 år gammel og spilt for Montpellier siden 2010. Han har tidligere vært i Tours, Grenoble og Istres. Han debuterte på det franske landslaget i 2011.

Bayern München møter Chelsea til finale i Champions League hjemme på Allianz Arena 19. mai.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.