RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bayern snyter Liverpool og Arsenal

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Fransk toppscorer i samtaler med Champions League-finalisten.

Olivier Giroud har lenge vært en ettertraktet mann og spissen som står med 21 fulltreffere i franske Ligue 1 så langt, har blitt koblet til flere storklubber.

I Premier League har både Liverpool og Arsenal blitt satt i forbindelse med toppscoreren til Montpellier, men nå tyder mye på at spissen har valgt tysk fotball.

- En stor klubb
Det er Giroud selv som bekrefter onsdag at han er i samtaler med Champions League-finalist Bayern München og at Bundesliga trolig blir neste steg i karrieren.

- Jeg har ikke snakket med dem personlig enda, men agenten min har vært i kontakt med Bayern, sier franskmannen ifølge tyske Bild.

- Bayern blir ansett som en stor klubb blant folk i Frankrike og mange franske spillere har hatt god erfaring med å spille der, sier Montpellier-spissen videre.

Franck Ribéry spiller for den tyske klubben nå, mens folk som Bixente Lizarazu og Valerien Ismael også har vært sentrale for klubben på 2000-tallet.

- Alle sier at de har blitt tatt godt imot i Bayern og at de har trivdes veldig godt med å spille der, sier Giroud.

Ikke redd for Gomez
Bayern har fra før storscorer Mario Gomez i stallen, men den franske spissen er ikke redd for å havne i skyggen av spisskollegaen.

- Det er mulig vi kan rotere litt, siden Bayern spiller mange kamper i løpet av en sesong. Men det er klart, Gomez blir nok førstevalg i de store kampene, sier Giroud.

Giroud er 26 år gammel og spilt for Montpellier siden 2010. Han har tidligere vært i Tours, Grenoble og Istres. Han debuterte på det franske landslaget i 2011.

Bayern München møter Chelsea til finale i Champions League hjemme på Allianz Arena 19. mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere