RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bayern sparket faren til Dortmund-stjerne

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Jobbet med talentutvikling i den tyske storklubben.

Både Bayern München og Borussia Dortmund har suksess på banen om dagen og de to tyske storklubbene kjemper om gullet i Bundesligaen.

Bayern henger også med i Champions League og med 2-0 borte mot Marseille onsdag ligger klubben svært godt an til å nå en semifinale i turneringen.

Borussia på sin side topper Bundesligaen etter 27 kamper. De gule har kapret 62 poeng så langt og ligger med det fem foran Bayern. Sju runder gjenstår.

Hummels sparket
Det har trolig ikke noe med tetkampen i den tyske ligaen å gjøre, men fredag ble det klart at Herman Hummels hadde fått sparken som ungdomskoordinator i Bayern, skriver Bild.

Hummels har vært i klubben i mange år og vært sentral med å få fram unge talenter. En av spillerne han har fått fram er sønnen, Mats Hummels.

Sønnen gikk gradene på München-klubbens akademi, men gikk i 2009 til rival Dortmund. Der har han etablert seg og blir nå sett på som en av Tysklands mest lovende stoppere.

Rollen til Herman Hummels vil nå bli fylt av klubblegende Franz Beckenbauers sønn, Stefan, som har hatt en trenerjobb i Bayern siden 2001.

Lovende spillere
Begge de to tyske lagene har for tiden masse spennende lovende tyske spillere i troppen.

For Dortmund er Mario Götze, Sven Bender, Mats Hummels og Kevin Gorsskreutz alle spennende, mens Toni Kroos, Thomas Müller, Holger Badstuber, Nils Petersen og Diego Contento er noen av de spennende tyskerne i troppen til Bayern.

I helgen kan du følge både Bayern München og Borussia Dortmund i Nettavisens livesenter . Allerede fredag 20.30 spiller Dortmund mot Stuttgart, mens Bayern møter Nürnberg borte lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere