*Nettavisen* Sport.

Bayern-stjerne vil ha Vidic

Foto: Ap/Scanpix

Ivica Olic frister Manchester Uniteds Nemanja Vidic med familielivet i München.

13.05.10 16:27

Manchester Uniteds serbiske stopper, Nemanja Vidic, har flere ganger denne sesongen vært linket til en overgang fra den engelske storklubben. Men senest i forrige uke gikk serberen ut og bedyret at hans framtid ligger i Manchester.

Det hindrer likevel ikke Bayern Münchens Ivica Olic i å anbefale sin tyske arbeidsgiver om å gjøre det de kan for å signere den knallharde midtstopperen. Kroatiske Olic er god kompis med Vidic, og mener serberen ville trivdes i tysk fotball.

For Bayern München har vært én av mange klubber som har vært nevnt som en mulig ny arbeidsgiver for Vidic. Og Olic har ytret sitt ønske både til Bayern, og ikke minst til Vidic selv.

- Da jeg hørte Bayern holdt han under oppsikt, sa jeg til han at han burde komme til oss og forsøke seg i en annen type liga, sier Olic ifølge Sky Sports.

Den kroatiske spissen som har spilt en nøkkelrolle i Bayern Münchens ferd mot Champions League-finalen, og som bidro til å senke Manchester United i kvartfinalen, mener det er flere andre grunner for Vidic til å fortsette karrieren på Allianz Arena.

- Jeg sier alltid til han at her i München er livet herlig for deg og din familie. Så hvis han virkelig er interessert i å flytte på seg, bør Bayern være en klar kandidat, sier Olic.

Men Vidic, som ble rapportert å være i unåde hos United-manager Sir Alex Ferguson tidligere i sesongen, gikk senest ut i forrige uke og erklærte at han nyter livet som Manchester United-spiller, noe også kompisen Olic har forståelse for.

- Han er definitivt under kontrakt med én av de beste klubbene i verden og helt klart én av de beste midtstopperne i England, sier Olic.

Dermed er det høyst tvilsomt at Vidic velger å forlate United til sommeren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.