RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bayern utestenger avis etter dette oppslaget

UTESTENGES: The Sun og The Mirror utestenges fra Uniteds kamp mot Bayern førstkommende onsdag.
UTESTENGES: The Sun og The Mirror utestenges fra Uniteds kamp mot Bayern førstkommende onsdag. Foto: Michael Dalder (Reuters)
- Var respektløse.

Bayern Munchen utestenger de engelske avisene The Sun og The Mirror fra det kommende kvartfinaleoppgjøret i Champions League mellom Bayern og United, melder klubben i en pressemelding.

Grunnen er avisenes dekning av tirsdagens kvartfinale på Old Trafford.

- Etter kampen på tirsdag var det to engelske aviser som både var respektløse, diskriminerende og fornærmende overfor vår spiller Bastian Schweinsteiger, skriver Bayern i meldingen.

DITT SVIN: Her er grunnen til at The Sun må dekke kampen mellom United og Bayern fra kontoret - ikke tribunen.

Det var det røde kortet i kvartfinalen på Old Trafford som var grunnen til de engelske avisenes Schweinsteiger-fokus. Midtbanespilleren taklet Wayne Rooney mot slutten av andre omgang, fikk sitt andre gule kort i kampen og ble utvist. 

I etterkant av kampen har flere hevdet at Rooney filmet for å få Schweinsteiger utvist.

The Mirrors oppslag fra kampen var ordspillet «You dirty Schwein», og The Sun fulgte i samme spor med tittelen «You Schwein».

Avisene levnet derfor liten tvil om hvem de holder med i diskusjonen. Kanskje ikke veldig overraskende med tanke på det betente fotballforholdet mellom England og Tyskland.

- FC Bayern München kan ikke akseptere slik rapportering fra kampen, og fordømmer dette på det sterkeste, fortsetter de.

Returkampen spilles onsdag 9. april. Det blir altså uten to av Englands største aviser på pressetribunen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere