RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BBC: - Liverpool har tatt kontakt med Klopp


FØRSTEVALG: Jürgen Klopp står øverst på ønskelista hos Liverpool.
FØRSTEVALG: Jürgen Klopp står øverst på ønskelista hos Liverpool. Foto: Odd Andersen (Afp)
Sist oppdatert:
Ønsker rask avklaring rundt ny manager.

Den britiske nyhetsgiganten melder at Liverpool er i kontakt med representanter for den tyske treneren. Liverpool skal også ha forhørt seg med italienske Carlo Ancelotti om jobben som sjef, men det hevdes at Klopp er det soleklare førstevalget på Merseyside.

Liverpools eiere, FSG, skal ikke ha umiddelbare planer om å reise til Storbritannia for å sikre Brendan Rodgers’ erstatter og følger heller med på utviklingen fra deres hovedbase i USA.

Den britiske avisa The Guardian hevder også at Liverpool og Klopp vil innlede diskusjoner innen de neste par dagene om en mulig ansettelse. Liverpool har enda ikke ansatt noen midlertidig manager og assisttrener Sean O'Driscoll og førstelagstrener Gary McAllister leder treningene foreløpig.

Har forhørt seg

BBC hevder å vite at Klopp allerede har forhørt seg med Liverpools tidligere midtbanemann Dietmar Hamann om byen Liverpool, klubben og supporterne. Til tross for dette skal partene enda ikke ha kommet til noen enighet rundt en mulig kontrakt for den tyske treneren.

Klopp forlot Borussia Dortmund etter forrige sesong og har siden ytret ønske om et sabbatsår. Det ser ut til at dette kan få en brå ending om han skulle komme til enighet med Liverpool.

Rodgers i sjokk

Sparkingen skal ha kommet veldig overraskende på Brendan Rodgers. Representanter for nord-iren har fortalt BBC at Rodgers er «sønderknust» over Liverpools beslutning om å sparke han. Det hevdes også at Rodgers nå planlegger en pause fra fotballen.

Partene er fortsatt i forhandlinger rundt en sluttpakke for Rodgers som fort kan koste Liverpool over 50 millioner kroner.

Første tysker

Skulle Jürgen Klopp ta over som manager vil han bli den første fra Tyskland med hovedansvaret i Liverpools 123år lange historie. Faktisk blir han kun den tredje manageren utenfor de britiske øyene til å ha ansvar for de røde.

Tidligere har franske Gérard Houllier og nåværende Real Madrid-trener Rafael Benítez sittet ved roret for den engelske stormakten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere