RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix/AP)

Beckham: - Desperat etter å slå Arsenal

Sist oppdatert:
David Beckham gleder seg til å møte engelsk motstand i Mesterligaens åttendedelsfinale. Og han kunne ikke vært mer klar for å vinne.

21. februar braker åttendedelsfinalene i Mesterligaen løs med Real Madrid-Arsenal som et av de absolutte høydepunktene. Den engelske landslagsstjernen røper at han ikke akkurat blir lei seg hvis Arsenal forsvinner ut av det gjeveste selskapet.

- I barndommen likte jeg ikke Arsenal i det hele tatt, og når jeg spilte i Manchester United pleide jeg å få skikkelig bank når vi besøkte Highbury, sier Beckham til Sky Sports.

Han fortsetter:

- Jeg var alltid desperat etter å slå Arsenal, og den kommende åttendedelsfinalen vil absolutt bli et av mine største høydepunkter i karrieren.

30-åringen har hittil pådratt seg to gule kort i turneringen og er nervøs for å pådra seg sitt tredje.

- Hvis jeg pådrar meg gult kort i hjemmekampen må jeg stå over returkampen på Highbury. Det ville i så fall vært et sant mareritt, innrømmer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere