RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beckham: - Min beste kamp

Sist oppdatert:
David Beckham er flyttet tilbake på høyrekanten av Real Madrids nye trener Vanderlei Luxemburgo. Resultatet ble årets beste kamp.

David Beckham leverte strålende spill da Real Madrid vant 3-1 over Real Mallorca søndag kveld. Engelskmannen spilte på høyre side av midtbanen, en posisjon han er vant med fra Manchester United og det engelske landslaget.

- Det var sesongens beste kamp for min del, og kanskje også den beste kampen jeg har spilt siden jeg kom til Spania, sier Beckham ifølge Reuters.

Thomas Gravesen spilte defensiv midtbane, Zinedine Zidane lå til venstre og Luis Figo fikk rollen som den offensive av de fire på midtbanen.

Beckham håper han får flere sjanser på høyrekanten.

- Dette var den posisjonen jeg spiller for England, og folk har sagt til meg at jeg virker mer komfortabel i den posisjonen. Men så lenge jeg får spille, bryr jeg meg ikke om hvor, la Beckham til.

29-åringen la til at han tror det er flere grunner til at storspillet endelig kom.

- Jeg har jobbet hardt med kondisjonen min, og den nye manageren har hjulpet til ved å få oss til å jobbe hardere. Det viser bare at du spiller bedre når du har god kondisjon, konstaterte Beckham.

Real Madrid ligger på andreplass i Primera Division, sju poeng bak Barcelona.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere