*Nettavisen* Sport.

Beckham åpner for Real-exit

David Beckham er lei av at barna blir jaget av paparazzi-fotografer. - Det har gått for langt, sier han.

24.03.05 08:23

Beckham, som er inne i sin andre sesong i Real Madrid, åpner nå for å forlate klubben. Den siste tidens mediejakt på verdens kanskje mest omtalte familie har gjort sitt til at Beckhams nå seriøst overveier å bryte kontrakten og flytte tilbake til England.

To episoder
Det er særlig to episoder som har gjort den engelske landslagskapteinen opprørt. Første gang var den eldste sønnen Brooklyn innblandet.

- Jeg var og jobbet, Victoria passet vår yngste sønn Cruz. Paparazzi-fotografene dukket opp på Brooklyns fotballskole og begynte å jage ham. Han er seks år gammel, og det er klart sånne ting påvirker ham, sier Beckham, ifølge Aftonbladet.

Deretter var det sønnen Romeos tur til å havne i fotografenes søkelys.

- De gikk inn skolen hans og tok bilder mens han lekte med andre barn. Det har gått så langt nå at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Victoria og jeg har alltid akseptert at vi lever i rampelyset, og at folk vil ta bilder av oss. Men når det gjelder våre egne barn, når de er ute på egen hånd, borte fra foreldrene sine - da har det gått for langt, sier Beckham.

Aldri opplevd liknende
Beckham mener han aldri ble behandlet på samme måte da han bodde i England.

- Jeg elsker Spania som land, og jeg elsker fansen som vært fantastisk helt siden jeg kom. Men det jeg blir utsatt for fra paparazzi-fotografene har jeg aldri opplevd noe annet sted tidligere, forteller han videre.

Beckham fortalte om sine problemer i forbindelse med et reklamestunt for det engelske landslagets nye drakter. Uttalelsene fører til nye spekulasjoner om at han er på vei til Chelsea igjen. Klubben blir ansett for å være den eneste som har råd til å betale Beckhams svimlende ukelønn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag