Gå til sidens hovedinnhold

Beckham-avtale innen fredag

AC Milan får frist av Major League Soccer.

Skal David Beckham bli permanent i Milano, må AC Milan komme til enighet med Los Angeles Galaxy og den amerikanske ligaen før fredag. Don Garber, daglig leder i Major League Soccer, sier til The Guardian at Milan må ta et standpunkt om de vil ha engelskmannen eller ikke.

- Det er ingen grunn til at dette skal drøye mer. Enten vil de ha ham, eller ikke. Vi trenger en avklaring om de vil kjøpe han, sier Garber.

Beckham signerte i januar en tremåneders utlånskontrakt med AC Milan. Hovedsakelig på grunn av ønske om kamptrening for å være aktuell for det engelske landslaget.

Utlånsavtalen varer i utgangspunktet til 8. mars, men både klubben og Beckham har selv ytret ønske om en permanent overgang.

Nå ønsker MLS en rask avgjørelse.

- Milan må forstå at vi nærmer oss seriestart. Vi må finne ut hva slags videre planer vi har, og om Beckham er del av de planene, sier Garber.

David Beckham kom inn som innbytter i andre omgang onsdag da England tapte 2-0 mot regjerende europamester Spania i Sevilla. Beckham tangerte for øvrig Bobby Moores 108 landskamper, og er nå sammen med Moore den utespilleren med flest landskamper for England.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene