*Nettavisen* Sport.

Beckham bekrefter drømmeavtale

Foto: AP/Scanpix

Den engelske veteranen blir i AC Milan.

David Beckham blir i AC Milan ut sesongen. Engelskmannen har vært på lån hos den italienske storklubben siden januar, og skulle opprinnelig returnere til USA og LA Galaxy i mars. Men nå har partene altså kommet til enighet om en forlengelse.

Beckham selv bekrefter avtalen.

- Jeg er veldig takknemlig overfor både LA Galaxy og AC Milan for at de har kommet til enighet om denne drømmeavtalen, skriver Beckham i en e-post til nyhetsbyrået Reuters.

Ifølge en kilde i AC Milan vil midtbanemannen spille sin siste kamp for de røde og svarte den 31. mai, mens kontrakten hans varer fram til slutten av juni.

Det er ventet at han vil returnere til USA foran neste sesong.

- Dette gir meg muligheten til å spille for Milan og Galaxy i løpet av samme år. Samtidig får jeg også sjansen til å fortsette arbeidet mitt med utvikle fotball i USA, sier han.

- 2009 blir perfekt om jeg kan hjelpe Milan til Mesterligaen, og LA Galaxy til sluttspillet i den amerikanske ligaen, sier veteranen om sine ambisjoner for resten av året.

Detaljene rundt en eventuell retur til Serie A når den amerikanske ligaen avsluttes i november er imidlertid ikke avklart på nåværende tidspunkt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.