RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beckham ble overrasket

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Stjernespilleren var i bedre form enn forventet.

Den engelske landslagsspilleren spilte 89 minutter i sin debut for AC Milan mot John Arne Riises Roma. Til tross for å ha spilt mot svakere motstand i den amerikanske ligaen, gjorde høyrevingen en god figur da han var tilbake på det ypperste nivå.

God form
Beckham selv var overrasket etter kampen.

- Jeg var meget overrasket over å starte kampen. Jeg trivdes meget godt ute på matta. Jeg trodde ikke jeg skulle holde så lenge som jeg gjorde, men det føltes bra, sier 33-åringen ifølge Sky Sports.

Den tidligere Manchester United-spilleren sier at han skal vurdere hva han vil gjøre når leiekontrakten hans går ut i mars.

- Avtalen er at jeg skal dra tilbake til LA Galaxy den 8. eller 9. mars. Nå skal jeg bare nyte tiden min, så får vi se hva som skjer når den tid kommer.

Råd fra sjefen
Det er ikke den enkleste oppgave å spille seg inn blant førsteelleveren til Milans stjernegalleri. Beckham innrømmer at han rådførte seg med den engelske landslagssjefen Fabio Capello før han takket ja til den midlertidige overgangen.

- Alle vet at jeg har et godt forhold til Capello. Han er en fantastisk manager. Han sa jeg burde spille fotball på det høyeste nivå, og at Milan er en flott klubb.

«Becks» skryter også av lagkameratene.

- Det er ganske utrolig å være en del av dette stjernegalleriet. Det er herlig å ha så mange talentfulle spillere sammen med meg på banen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere