RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix (AFP/Scanpix)

Beckham blir straffet

Sist oppdatert:
Engelsk presse har kastet seg over David Beckham etter at han pådro seg gult kort med vilje mot Wales. Nå støttes de av Sepp Blatter. De krever at Beckham får bot og fratas kapteinsbindet. Si din mening!

- Denne typen oppførsel er ikke en ambassadør for fotball og fair play verdig. Beckham er en rollemodell. Jeg vil ta en alvorsprat med Geoff Thompson (FAs formann). Etter dette, er det opp til FIFA å komme med sin reaksjon, sier FIFA-president Sepp Blatter til BBC.

- Jeg legger ikke skjul på at jeg er skuffet over David Beckham, understreker FIFAs mektige president.

Det virker helt på det rene at Beckham må regne med en reaksjon fra Det engelske fotballforbundet (FA), og den letteteste straffen han kan få er en bot.

David Beckham har fått kritikk fra flere hold etter han innrømmet å ha taklet Wales' Ben Thatcher med vilje på Old Trafford lørdag. Den engelske landslagskapteinen sa han ville ha gult kort og karantene fordi han likevel måtte stå over neste landskamp på grunn av et ribbeinsbrudd.

Engelske kommentatorer krever at han blir fratatt kapteinsbindet.

«Jeg ville ikke tro at han hadde tatt av så mye at han hadde mistet følelsen av ansvar for laget. Jeg ville ikke tro at han mente at han var større enn spillet. At han trodde han kunne tenke på sin egen agenda. Det ser ut til at jeg tok feil,» skriver The Mirrors Oliver Holt under tittelen «Ta fra ham kapteinsbindet».

Men var det ikke egentlig klokt gjort av Beckham å pådra seg gult kort? Profesjonelle fotballspillere har gjort dette i alle år. Hvorfor må David Beckham straffes for det?

Si din mening i vårt diskusjonsforum! Klikk her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere