Beckham fikk gult - spiller for England

Foto: AFP/Scanpix

David Beckham er suspendert fra siste serierunde etter en ettersleng og gult kort mot nabo Atletico Madrid. Og vips er han aktuell for Englands USA-turné.

22.05.05 08:35

REAL MADRID - ATLETICO MADRID 0-0: Real Madrid har for lengst sikret andreplassen i ligaen, mens Atletico vaker midt på tabellen, uten sjanser til å nå europacupen.

Med bare prestisjen igjen møttes Madrid-rivalene sent lørdag kveld, men klubbene spilte en forferdelig kjedelig kamp, som kler resultatet; 0-0.

Kampens viktigste hendelse var nettopp Beckhams gule kort, som hele balløya håpet på.

I det 61. minuttet av kampen taklet England-kapteinen Atleticos midtbanespiller Gonzalo Colsa alt for sent, og ble belønnet med det gule kortet han kanskje ønsket. Beckham fikk nemlig sitt femte gule, og må stå over mot Real Zaragoza i siste runde.

- For alt jeg vet blir jeg værende i Real neste uke. Jeg hadde lyst til å spille mot Zaragoza, sier David Beckham ifølge BBC.

Manageren hans setter imidlertid flydøren til USA på gløtt.

- Jeg skal ta en prat med Beckham neste uke, for sesongen er ikke over ennå, sa Wanderley Luxemburgo

Beckham pådro seg gult kort med vilje mot Wales tidligere denne sesongen, men benekter at han gjentok prosessen.

- Jeg gjorde det ikke med vilje. Jeg ville aldri gjøre noe slikt, og dette ville heller ikke vært gult kort i engelsk liga, sa Beckham.

Figos siste?
Luis Figo har åpnet for videre landslagsspill med Portugal igjen, og portugiseren kan ha spilt sin siste kamp for Real hjemme på Bernabeu.

Stjernespilleren har startet på benken de siste seks ukene, og fikk bare spille de siste femten minuttene mot nabo Atletico.

Portugiseren fikk stående applaus da han kom innpå, noe som kan ha vært en farvelhilsen fra fansen. Det er ventet at han skifter klubb i sommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.