RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beckham fnyser av kritikken

Sist oppdatert:
Den engelske kapteinen må tåle mye kritikk om dagen, men han benekter at han ble hentet til Real Madrid bare på grunn av navnet.

Beckham skuffet stort da Real Madrid gikk på en smell mot Barcelona lørdag. I etterkant har ryktene versert rundt Beckham og hans posisjon i Real Madrid.

- Jeg bekymrer meg ikke over at folk prater om posisjonen min på laget. Før jeg kom til Madrid gikk det rykter om at jeg bare kom hit for å selge t-skjorter. Slik er det ikke, sier Beckham til Sky Sports.

Beckham har spilt åtte kamper fra start og scoret to mål for den spanske toppklubben så langt. Han understreker at han trives i Spania og har planer om å bli.

- Enten spiller jeg godt nok til å være i startoppstillingen. Hvis jeg ikke er god nok til å være i startoppstillingen, spiller det ingen rolle hvor mange t-skjorter jeg selger, sier han.

Beckham er lei av ”krisepratet” som oppstår hver gang Real Madrid taper

- Folk sier alltid at det er krise når vi taper, sier han og legger til at laget satser på å vinne mot Bayer Leverkusen i Champions League førstkommende torsdag for å blidgjøre fansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere