*Nettavisen* Sport.

Beckham i samtaler med ny klubb

Foto: (Getty)

Kontrakten med Los Angeles Galaxy går ut i desember.

24.11.11 08:32

Paris St. Germain er med sine eiere fra Qatar en av Europas mest ressurssterke klubber, noe som også reflekteres i resultatene denne sesongen. Den franske hovedstadsklubben topper Ligue 1 etter at 14 av 38 serierunder er unnagjort.

Nå er klubben i samtaler med David Beckham om en kontrakt.

Englands tidligere landslagskaptein er straks ferdig med sin femårskontrakt med Los Angeles Galaxy i Major League Soccer (MLS) og reiser etter all sannynlighet tilbake til Europa.

36-åringen hjalp nylig Galaxy til topps i MLS-sluttspillet og avslørte etterpå at to store europeiske klubber har tatt kontakt med ham.

Nå bekrefter Leonardo, Beckhams tidligere trener i AC Milan, at Paris SG er en av disse klubbene.

- Ja, vi har hatt samtaler. Disse situasjonene tar tid. Vi får se om vi finner noe som passer både ham og oss, sier Leonardo ifølge The Sun.

- Jeg kjenner historien hans og han trenger ikke å fortelle meg om fortiden sin. Han kom til Milan og det var det samme der. Det følger en bagasje med ham. Når du snakker om Beckham, snakker du om noe stort. Nå som kontrakten hans er omme, vil han ta en avgjørelse på framtiden, legger den brasilianske PSG-lederen til.

Paris St. Germain kjemper om sitt første ligagull siden 1994.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag