Gå til sidens hovedinnhold

- Beckham irritert på Real Madrid

David Beckham er irritert på Real Madrid, som nekter den engelske landslagskapteinen å se England i sin siste VM-kvalkamp.

Tirsdag kveld fikk David Beckham ordre om å reise hjem til Madrid, selv om både spilleren selv og det engelske forbundet spurte om ikke landslagskapteinen kunne få lov til å støtte laget i den siste VM-kvalkampen mot Polen.

Beckham er suspendert etter at han ble utvist i lørdagens kamp mot Østerrike.

30-åringen ville gjerne på med seg onsdagens kamp på Old Trafford, men Real Madrid insisterte på at han måtte innfinne seg på treningsfeltet i Madrid, selv om de fleste førstelagsspillerne uansett er bortreist på grunn av landslagsoppdrag.

- David er veldig skuffet over at klubben har tvunget ham til å reise hjem. Han føler det er hans plikt som kaptein å bli i England og støtte laget mot Polen i det som tross alt er en viktig kamp, sier en kilde i landslagsmiljøet til den seriøse avisen The Times.

- Han trente med England i går, og ville vært med på en ny økt i dag, men til tross for mange samtaler ville ikke klubben bøye av.

Real Madrid har også kalt hjem Michel Salgado fra det spanske landslaget, ettersom også han er suspendert onsdag. Det spanske storlaget møter byrivalen Atlético Madrid lørdag kveld.

TV 2 Nettavisen sender Madrid-derbyet direkte på web-tv fra klokken 22.00 lørdag.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken