Beckham kan bli historisk

Foto: (FOTO: EPA/SCANPIX)

David Beckham er i ferd med å bli historisk i Real Madrid - på en måte han neppe hadde drømt om.

13.07.06 12:48

Beckham står nemlig i fare for å bli den første utenlandske spilleren som i løpet av tre år ikke makter å vinne enten den spanske ligaen eller mesterligaen med Real Madrid.

Hvis ikke Real Madrid vinner enten seriegull eller mesterligaen denne sesongen, blir David Beckham historisk. Det er nemlig ingen utenlandske spillere som ikke har vunnet enten ligaen eller mesterligaen med Madrid-klubben i løpet av en treårsperiode.

Vil forlenge
Likevel vil klubbens nyvalgte president forlenge kontrakten med den tidligere engelske landslagskapteinen. Beckhams kontrakt går ut i 2007, og Ramon Calderon vil ha 31-åringen i ytterligere to år.

Fabio Capello, klubbens nye manager, har ikke altfor mye til overs for engelskmannen og vil sannsynlig plassere dødballeksperten på benken i flere kamper. Heller ikke klubbens fans omfavner Beckham. En undersøkelse utført av sportsavisen AS viser at hele 47 prosent av Real-tilhengerne helst ser at klubben kvitter seg med Beckham.

Unikt draktsalg
Noe av grunnen til at Calderon ønsker å beholde Beckham kan være at halvparten av alle Real Madrid-draktene som blir solgt rundt om i verden, prydes av «Beckham» på ryggen.

(NTB-DPA)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.