RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beckham kan bli vraket

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Mye tyder på at Fabio Capello vraker David Beckham til privatkampen mot Tyskland 19. november.

Den tidligere landslagskapteinen - som bare mangler én landskamp på å tangere Bobby Moores rekord for utespillere i England - mangler kamptrening. Hans lag, Los Angeles Galaxy, klarte ikke å ta seg videre til sluttspillet i Major Soccer League, skriver The Sun.

Dermed vil ikke Beckham ha spilt skikkelige kamper på tre uker før det prestisjefylte oppgjøret i Berlin. Tidligere har Capello antydet at Beckham blir med mot Tyskland, men står over mot Spania i februar. Men nå kan det hende at han dropper Beckham også mot Tyskland.

Dermed kan det se ut som om han er helt avhengig av at låneavtalen med AC Milan blir en sukses for at han skal kunne klare å hamle opp med Bobby Moores rekord. Den rekorden er Capello klar over, men slike ting har han aldri brydd seg om. Han mener det kun er spillere som er fysisk i toppform som kan spille for England. Derfor blir trolig også Michael Owen satt på sidelinja.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere