*Nettavisen* Sport.

Beckham lovpriser Zlatan

David Beckham ønsker gjerne Zlatan Ibrahimovic velkommen til Real Madrid. - Han passer perfekt hos oss, sier Real-stjernen.

23.05.05 08:54

Den svenske superspissen Zlatan Ibrahimovic ble i helgen koblet til Real Madrid, i en overgang som sikrer Juventus omlag 520 kroner i overgangssum.

Real-spissen Michael Owen går ifølge svenskens agent Mino Raiola motstatt vei som en del av overgangsavtalen.

Fotball-ikonet David Beckham ønsker Zlatan hjertelig velkommen til Real Madrid. Han skryter Juventus-spissen opp i skyene.

- Han er sterk, han er rask og han har en ekstremt god ballfølelse. Vi har bruk for slike unge spillere som kan løfte oss ytterligere oppover, sier Beckham til den svenske avisen Aftonbladet.

- Han er verdt prisen
Beckham er ikke overrasket over at Real Madrid vil betale hele 520 millioner kroner i overgangssum for å sikre seg Zlatans tjenester.

- Det er første gang jeg hører om denne summen. Men overgangssummen som her nevnes, er utrolig. Betaler Real 520 millioner kroner for ham, så må han være verdt det. Slik er fotballen blitt de siste årene. Store spillere kjøpes for store summer, mener Beckham.

Dersom Real Madrid lykkes i å lokke Zlatan Ibrahimovic til klubben, er det ikke kun ham selv og Juventus som kommer til å tjene store penger. Også Zlatans barndomsklubb Malmö FF får penger i klubbkassen takket være UEFAs solidaritetsklausul.

Gullgruve for Malmö
Zlatan Ibrahimovic er i ferd med å bli en skikkelig gullgruve for Jon Inge Höilands arbeidsgiver Malmö FF.

Malmö fikk 80 millioner kroner i overgangssum da Zlatan ble solgt til Ajax, og ytterligere millioner da han ble solgt videre til Juventus.

En overgang til Real Madrid kan sikre klubben nye 21 millioner norske kroner.

- Vi går ikke rundt og håper på flere penger. I Malmö er vi bare glade og stolte over det som Zlatan har prestert, sier Malmö FFs sportssjef Hasse Borg til Aftonbladet om Real Madrids flørt med Zlatan Ibrahimovic.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.