*Nettavisen* Sport.

Beckham møtt av pipekonsert

Foto: Mike Stobe (Getty Images/AFP/Scanpix)

- Det ga meg ekstra inspirasjon, hevder superstjernen.

17.07.09 08:19

NEW YORK RED BULLS - LOS ANGELES GALAXY 1-3

Natt til fredag var David Beckham tilbake på banen for sin amerikanske klubb LA Galaxy. Noen varm velkomst fikk han imidlertid ikke på Giants Stadium i New Jersey.

Ifølge rapportene, ble han møtt av pipekonsert hver gang han var i nærheten av ballen.

Årsaken er selvfølgelig oppstyret etter at Beckham kom tilbake fra låneoppholdet i AC Milan. Galaxy-kaptein gikk offentlig ut og beskyldte den engelske superstjernen for manglende profesjonalitet, og lidenskap for klubben og amreikansk fotball.

- Greit å få pipekonsert
Det ble røyket fredspipe, men omtrent samtidig begynte Beckham å snakke om sin neste retur til Europa – en retur som tvinges fram av ønsket om å spille Fotball-VM for England neste sommer.

Galaxy vant nattens kamp mot Red Bulls 3-1, uten at David Beckham spilte noen hovedrolle. Beckham avviser imidlertid at pipekonserten påvirket ham. Og hvis den gjorde det, var det i positiv retning.

- Det var egentlig som ventet. Noen ganger er det greit å få pipekonsert. Det gir ekstra inspirasjon, og i hvert fall når vi spiller som i dag, sa Beckham etter kampen.

Fornøyd trener
Trener Bruce Arena var fornøyd med sin stjernespiller.

- Omstendighetene tatt i betraktning, synes jeg han gjorde en god kamp, sa Arena.

Avtalen var at Beckham, som har vært storforbruker av isposer i dagene før kampen, skulle spille en time. Men han ba selv om å gå være på banen lenger, ifølge treneren. Beckham ble tatt av banen etter 70 minutter.

- Han har en fantastisk holdning. Det var aldri tvil om at disse guttene kunne ville jobbe sammen, sa Arena.

Bare 23.238 tilskuere så kampen. Det er et tydelig tegn på at Beckham-feberen har lagt seg i USA.

Galaxy scoret for øvrig alle sine tre mål i første omgang, mens red Bulls fikk trøstemålet på straffe tre minutter før full tid.

(Nettavisen/Reuters)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.