Beckham sjokkert over Sir Alex

David Beckham sier han er sjokkert over måten Alex Ferguson har behandlet hans gamle lagkamerat Nicky Butt.

Manchester United-spilleren er på vei bort fra Old Trafford, etter at han ikke har klart å spille seg til fast plass på det stjernespekkede laget.

Midtbanespilleren er plassert på transferlisten, men Bekcham har tryglet sin gamle sjef om å gi Butt sjansen på førstelaget. Real Madrid-stjernen hevder lagkameraten på landslaget ikke ønsker å slutte i United, men at Sir Alex forsøker å fryse ham ut av laget.

- Jeg er fortsatt like overrasket over at Nicky ikke spiller fast for Manchester United, men det er opp til Sir Alex Ferguson å ta ut laget som skal vinne kampene, sier Beckham til The Sun.

- Nicky er av verdensklasse og kan spille på hvilket som helst lag, men han vil aller helst spille for United.

Beckham og Butt gikk gradene i Uniteds ungdomsavdeling sammen med Paul Scholes og Neville-brødrene, og utgjorde kjernen i Fergusons trippelvinnende mannskap i 1999. Englands landslagskaptein ble den første at kvintetten som forlot klubben, da han ble kjøpt av Real Madrid sist sommer.

Nå vet Butt at også hans dager på Old Trafford snart er talte. Tidligere i sesongen takket han nei til et tilbud fra Birmingham, men er fortsatt ønsket av Newcastle, Tottenham og Middlesbrough.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.