RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beckham skryter av sjefen

Sist oppdatert:
Real Madrids nye trener Vanderlei Luxemburgo har fått fart på laget, mener David Beckham. - Vi jobber hardere nå, mener briten.

Real Madrid har vunnet sine fem siste seriekamper og er det eneste laget som har en realistisk sjanse til å hindre Barcelona i å vinne den spanske ligaen.

- Vi spiller mer attraktiv fotball enn vi har gjort de siste månedene. Den nye manageren har forandret ting totalt. Jeg synes vi jobber hardere på trening, og vi er mer organisert i kamper, sier David Beckham til BBC.

Selv føler engelskmannen at han har spilt bedre enn på lenge. Under Luxemburgo er han tilbake på høyre side av midtbanen. Det trives han godt med. Neste uke spiller han årets første landskamp, da England møter Nederland.

- Det er viktig å være involvert i slike kamper. Det blir en tøff kamp mot Nederland, selv om det er en vennskapskamp. Det er viktig å spille vennskapskamper også, for å forberede seg på kvalifiseringskampene, mener Beckham.

Neste uke er det en såkalt «internasjonal dato», hvor en rekke land spiller privatkamper tirsdag 8. og onsdag 9. februar. Norge møter Malta på bortebane 9. februar. De fleste store fotballnasjonene skal i aksjon. Blant annet møtes Tyskland og Argentina, Frankrike og Sverige og Italia og Russland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere