Beckham slakter Butcher-kritikk

Foto: AFP/Scanpix (AFP/Scanpix)

David Beckham slår tilbake mot Terry Butcher, som før helgen hevdet at midtbanespillerens siste gode landskamp for England kom for tre år siden.

13.09.04 10:27

I en spalte for BBCs nettside skrev den tidligere forvarskjempen Terry Butcher at Beckham ikke lenger fortjente en plass på landslaget. Men Beckham avviser kritikken:

- Noen ganger spiller jeg gode kamper. Tydeligvis har jeg ikke hatt noen gode på tre år. Jeg spilte veldig bra mot Ukraina, og to uker senere var jeg åpenbart over toppen, sier Beckham til BBC.

Butcher hevdet også at Beckham utelukkende var i førsteelleveren på grunn av ryktet.

- Jeg føler meg ikke sikker på en plass i Sven-Göran Erikssons lag. Han er manageren, og hvis han synes jeg spiller dårlig, så kommer ikke han til å lytte til noen andre. Hvis jeg er tatt ut av laget, kommer jeg til å kjempe meg inn igjen, fordi det er en sånn type person jeg er. Jeg synes ikke jeg har spilt meg ut ennå, sier han.

Englands landslag syntes behandlingen i media etter 2-2-kampen mot Østerrike var såpass dårlig at de iverksatte en boikott etter seieren over Polen. Det likte ikke FIFA-president Sepp Blatter.

- I fotball bør man alltid ta vare på muligheten til å snakke og kommunisere for spillets beste. Noen ganger blir det hederlig omtale. Andre ganger blir man kritisert. Det må offentlige personer akseptere, sier Blatter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag