*Nettavisen* Sport.

Beckham svarte buende fans

Foto: AFP/Scanpix

Vartet opp med praktscoring mot Barcelona.

02.08.09 12:01

LA GALAXY – BARCELONA 1-2:

David Beckham har ikke akkurat vært den mest populære mannen i Los Angeles den siste tiden. Engelskmannen har flere ganger blitt buet ut av sitt eget lags supportere, på grunn av oppstyret som har vært etter at Beckham kom tilbake fra låneoppholdet i AC Milan.

Natt til søndag fikk imidlertid den engelske superstjernen en herlig revansje, og det foran utrolige 93,137 frammøtte tilskuere på Rose Bowl da Barcelona gjestet byen. For selv om publikum buet hver gang Beckham hadde ballen, så viste han at det fortsatt er krutt i den gamle skuddfoten.

Barcelona tok først ledelsen ved Pedro Rodrigues, men rett før pause ble LA-spiss Landon Donovan felt på kanten av 16-meteren. Beckham stilte seg opp for å ta frisparket, og skrudde ballen i en perfekt bue rundt muren, og bak Barca-keeper José Manuel Pinto. En praktscoring.

– Davids mål var perfekt, så dette ble en fin kveld. Barcelona er et godt lag, og det er stort å kunne gå på banen mot et av verdens beste klubblag, sier Galaxy-trener Bruce Arena til LA Times.

Seier skulle det imidlertid ikke bli for Galaxy. Barcelona avgjorde kampen etter 67 minutters spill. Jeffren Suarez scoret vinnermålet for de regjerende spanske mesterne.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.