RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beckham tror på Rooney

Sist oppdatert:
David Beckham er ikke bekymret for at Wayne Rooney vil la politiets etterforskning plage ham under den kommende landskampen.

Politiet i Greater Manchester undersøker påstander om at Wayne Rooney skal ha slått ned en student på en bar i Manchester denne uka. Rooney er for tiden opptatt med det engelske landslaget, som lørdag skal møte Nord-Irland.

- Jeg vet ikke hva som har skjedd, men etter Waynes humør å dømme har det ikke påvirket ham i det hele tatt, sier David Beckham til BBC.

Rooney var på utestedet Tiger Tiger sammen med lagkameratene Rio Ferdinand, Wes Brown og Roy Carroll mandag kveld. Sammenstøtet mellom Rooney og en student skal ha kommet etter at studenten mobbet Rooney for overgangen fra Everton til Manchester United.

En talsmann for Rooney benekter at den unge spissen slo studenten, men politiet har i alle fall mottatt en anmeldelse.

- Wayne har det bra. Jeg vet ærlig talt ikke så mye om hva som er blitt sagt, men vi er her som et lag og vi holder sammen. Vi har en viktig kamp på lørdag, og vi fokuserer på den. Han er en ung gutt, og når alt kommer til alt kommer han til å gi 100 prosent på lørdag, sier Beckham.

I november 2003 ble Alan Smith bedt om å forlate den engelske landslagstroppen på grunn av at han var involvert i en politigransking. Rooney får imidlertid bli i troppen, ettersom det engelske forbundet har endret reglene.

Smith var anklagd for å ha kastet en flaske mot tilskuere under kamp, men ble frifunnet. Det engelske forbundet vil nå bare suspendere spillere dersom de kjennes skyldig av rettsvesenet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere