*Nettavisen* Sport.

Beckham vurderte å gi seg

Fotballikonet David Beckham vurderte seriøst å legge opp som fotballspiller tidligere i år, på grunn av flere vanskelige opplevelser utenfor banen. Blant annet forholdet til Sir Alex Ferguson.

Real Madrid-stjernen forteller i et intervju med The Sun at han er glad han likevel fortsatte karrieren.

Vurderte det svært seriøst

Det var flere forskjellige årsaker som gjorde at han en stund virkelig lurte på om han skulle legge opp: Foreldrenes skilsmisse, fødselen til sønnen Romeo og kidnappingsforsøket på å kona Victoria. Og selvfølgelig - forholdet til sjefen sjøl i Manchester United.

- Folk tenker sikkert nå at "ja, sikkert, han sier bare dette for å skape oppstyr". Men det var noe jeg vurderte seriøst, sier Beckham.

- Jeg har aldri fortalt det til andre enn Victoria og min agent Tony Stephens. Men jeg vurderte det svært seriøst.

Pratet med Ferguson

Den engelske landslagskapteinen innrømmer også at det anstrengte forholdet til hans manager i Manchester United, sir Alex Ferguson, biidro til de negative tankene.

- Det var en av årsakene til at jeg var så deprimert. Jeg vet ikke om det var riktig å nevne det for ham. Til slutt bedret det seg litt, etter at jeg hadde en prat med ham om noe helt annet, sier Beckham ifølge The Sun.

Nå er han imidlertid svært spillesugen, og lysten på å vise hva han kan bidra med i Real Madrid og spansk fotball.

- Det er en spennende utfordring, og en vanskelig utfordring. Men det er noe jeg gleder meg til, og jeg føler jeg kan mestre det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.