Gå til sidens hovedinnhold

Beckhams drøm kan bli oppfylt

David Beckham er snart 38 år gammel, men har fortsatt ambisjoner på banen.

Englands landslagstrenere har til sammen gitt David Beckham 115 kamper med de tre løvene på brystet. Nå spekuleres det i om Roy Hodgson kan komme til å gi ham kamp nummer 116.

David Beckham legger ikke skjul på at han drømmer om akkurat dét.

- En av grunnene til at jeg aldri har sagt at jeg gir meg på landslaget, er at jeg vil være tilgjengelig dersom det dukker opp en sjanse til å få spille for England igjen. Jeg vil aldri si nei til det, sier Beckham til CNN.

- Jeg er nesten 38 år gammel, så sjansene er små, men du vet jo aldri, legger han til.

Den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spilleren er nå i Paris St. Germain. Han ankom den franske storklubben fra amerikanske Los Angeles Galaxy i januar.

Så langt er det ikke blitt mer enn fem ligakamper for PSG, men den Leytonstone-fødte midtbanespilleren har imponert, selv om det stort sett har skjedd etter innhopp fra benken.

Klubbpresident Nasser Al-Khelaifi er såpass imponert at han ønsker å forlenge avtalen med engelskmannen.

- Signeringen av David er en av de beste beslutningene jeg har tatt. Som en mann, spiller og ambassadør er han eksepsjonell. Det tilfører noe i denne gruppen. Vi skal snakke med ham, og vil støtte David uansett hva han sier. Vi ønsker å beholde ham neste sesong, sier Al-Khelaifi til L'Equipe.

Paris St. Germain møter tirsdag Barcelona i første del av kvartfinalene i Champions League. Kampen kan følges live her.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget