Beckhams drøm kan bli oppfylt

Foto: Franck Fife / AFP / NTB scanpix

David Beckham er snart 38 år gammel, men har fortsatt ambisjoner på banen.

02.04.13 10:51

Englands landslagstrenere har til sammen gitt David Beckham 115 kamper med de tre løvene på brystet. Nå spekuleres det i om Roy Hodgson kan komme til å gi ham kamp nummer 116.

David Beckham legger ikke skjul på at han drømmer om akkurat dét.

- En av grunnene til at jeg aldri har sagt at jeg gir meg på landslaget, er at jeg vil være tilgjengelig dersom det dukker opp en sjanse til å få spille for England igjen. Jeg vil aldri si nei til det, sier Beckham til CNN.

- Jeg er nesten 38 år gammel, så sjansene er små, men du vet jo aldri, legger han til.

Den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spilleren er nå i Paris St. Germain. Han ankom den franske storklubben fra amerikanske Los Angeles Galaxy i januar.

Så langt er det ikke blitt mer enn fem ligakamper for PSG, men den Leytonstone-fødte midtbanespilleren har imponert, selv om det stort sett har skjedd etter innhopp fra benken.

Klubbpresident Nasser Al-Khelaifi er såpass imponert at han ønsker å forlenge avtalen med engelskmannen.

- Signeringen av David er en av de beste beslutningene jeg har tatt. Som en mann, spiller og ambassadør er han eksepsjonell. Det tilfører noe i denne gruppen. Vi skal snakke med ham, og vil støtte David uansett hva han sier. Vi ønsker å beholde ham neste sesong, sier Al-Khelaifi til L'Equipe.

Paris St. Germain møter tirsdag Barcelona i første del av kvartfinalene i Champions League. Kampen kan følges live her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.