RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beckhams nye superlønn

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
David Beckham vil bli tilbudt en ny superkontrakt for å avslutte karrieren i Real Madrid.

Den nyvalgte presidenten Ramon Calderon og Reals nye trener Fabio Capello er klar til å tilby David Beckham en ny, lukrativ treårskontrakt som slår alle tidligere rekorder i spansk fotball.

Tidenes årslønn
Real Madrid forbereder en ny kontrakt som sikrer 31 år gamle David Beckham en total årslønn på 292 millioner kroner.

Beckham har ett år igjen av sin kontrakt med Real Madrid. I den nye kontrakten vil han bli tilbudt en grunnlønn på rundt 47 millioner kroner etter skatt - men i tillegg sikre seg større rettigheter til «merkevaren David Beckham», skriver The Sun.

Det betyr at engelskmannens årslønn i Real Madrid kan komme opp i massive 292 millioner kroner.

Skal snakke kontrakt
Calderon vil nemlig prioritere å skrive under på en ny kontrakt med David Beckham ut 2009-sesong før starten på den kommende sesongen.

- Jeg ønsker ham i Real Madrid for alltid - eller i det minste de neste tre årene, bekrefter Calderon på en pressekonferanse torsdag.

- Men jeg har ikke fått snakket med ham om dette foreløpig ettersom han er på ferie med sin familie. Han vil imidlertid melde seg til tjeneste 21. juli og da vil jeg snakke kontrakt med ham, understreker den nye Real Madrid-presidenten.

Fabio Capello har varslet at Beckham vil få en sentral rolle i Real Madrid de kommende sesongene. Den tidligere Manchester United-stjernen ga seg som kaptein på det engelske landslaget forrige uke, men vil fremdeles spille for England.

Ultimatum til Woodgate
Samtidig risikerer Beckhams landsmann i Real Madrid, Jonathan Woodgate, å få sparken i den spanske storklubben.

Kommer han tilbake til sesongforberedelsene til Real Madrid neste uke med skade, vil han ifølge The Sun bli løst fra kontrakten.

Woodgate ble hentet til Real Madrid for massive 147 millioner kroner for tre sesonger siden, men har stort sett slitt med skader i løpet av sine år i spansk fotball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere