*Nettavisen* Sport.

Bedre enn fryktet for Claus

Foto: (Scanpix/EPA)

Claus Lundekvam håper å gjøre landslagscomeback mot Brasil selv om han fikk en tøff smell i søndagens engelske serieåpning.

07.08.06 16:58

- Heldigvis ser det ut til at det gikk mye bedre enn fryktet. Jeg snakket med Claus i morges, og da var han veldig optimistisk, sa Åge Hareide da han mandag offentliggjorde en 22-mannstropp med Lundekvam blant de utvalgte.

Lundekvam ble båret av banen etter få minutter i Southamptons bortekamp mot Derby søndag, etter å ha skallet med en motspiller og dessuten falt forkjært på ankelen.

- Han fikk bare tre minutter, så det ble en kortvarig start på sesongen. Kan han ikke spille til uken, så vil det være på grunn av hjernerystelsen. Vi kommer til å følge ham opp tett, men jeg vil ikke ta ut noen annen dersom Claus ikke kan være med. Vi er godt dekket på midtstopperplass, sier Hareide.

Lundekvam gikk i tenkeboksen med hensyn på videre landslagsspill da Norge mislyktes i VM-kvalifiseringen i fjor høst. Han har ikke spilt landskamp i år, men kan gjøre comeback sammen med jevngamle Ole Gunnar Solskjær.

De to 33-åringene ble født med tre dagers mellomrom i februar 1973.

©NTB

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.