Gå til sidens hovedinnhold

Begge følte seg snytt

Aalesund og Molde mente begge de burde fått straffe.

AALESUND-MOLDE 1-1:

Jonathan Parr ga Aalesund ledelsen i 1. omgang, men Mame Biram Diouf utliknet for Molde etter hvilen. Dermed endte Vestlands-duellen 1-1.

Etterpå var ingen av lagene veldig fornøyd - eller misfornøyd. Begge mente seg imidlertid snytt. Først Molde og Rune Ertsås - som ble lagt i bakken av Benjamin Kibebe innenfor 16-meteren midtveis i 1. omgang.

- Klar straffe
- Han tar standfoten min. Den er soleklar. Men det er dommeren som dømmer. Dessverre, sa Ertsås til TV 2 Sporten etterpå.

På overtid ble så en Molde-spiller lagt i bakken da han skar inn i Aalesunds 16-meter. «Hele» Molde ropte på straffe, og Per Magne Misund, på Molde-benken ropte såpass høyt - og direkte - at han ble vist opp på tribunen av dommeren.

(Se høydepunkter fra kampen i videovinduet under)

250055

Molde-trener Kjell Jonevret blunket lurt til dommeren etterpå, og var ikke kategorisk etter kampen.

- Om det var straffe eller ikke vet jeg ikke, men hadde det skjedd på et annet sted på banen så ville det nok vært frispark, sa svensken.

- Må vel være fornøyd
Med poengdeling ligger lagene på 11. og 12. plass på tabellen. Molde ligger først av de to - poenget foran Aalesund.

- Det er ikke der vi vil ligge, men vi skal plukke mange poeng utover høsten, sier Jonathan Parr - som nær ble matchvinner.

Jonevret var mest skuffet over starten.

- Innledningen var bedrøvelig dårlig, men mot slutten skulle jeg nok gjerne vunnet. Likevel, når man ligger under med 0-1 borte mot Aalesund får man kanskje være fornøyd med 1-1.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto