RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Begovic tror han blir solgt

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Men avviser at han allerede skal ha sagt ja til Manchester United.

Asmir Begovic har levert bunnsolide varer mellom stengene i Stoke de siste sesongene - og gjorde en ny god kamp mot Arsenal sist helg. Så langt denne sesongen har 25-åringen holdt målet rent i ni kamper - bare to færre enn Manchester Citys Joe Hart.

Bosnieren nærmer seg nå 100 kamper for Stoke etter overgangen fra Portsmouth i 2010 - men selv tror Begovic at karrieren på Britannia nærmer seg slutten.

Hentet Butland
At Stoke nylig sikret seg lovende Jack Butland, styrker den følelsen.

- Jeg tror ikke Stoke kjøpte Butland for å ha han som reserve, så jeg tror jeg blir solgt i løpet av sommeren, sier Begovic til avisen Oslobodjenje i hjemlandet.

Butland ble hentet fra Birmingham i overgangsvinduet i januar, men deretter utlånt til samme klubb ut årets sesong. Først til sommeren dukker 19-åringen opp på Britannia.

Asmir Begovic hevder på sin side at han ikke har bestemt seg for hvor veien går videre.

- Jeg leser i avisene at jeg har sagt nei til City og ja til United. Men sannheten er at jeg ikke har bestemt meg for noen ting, sier han.

Vil til storklubb
25-åringen er samtidig åpen på at han ønsker seg til en storklubb.

- Jeg kan ikke gå til en mindre klubb, og jeg vet at noen toppklubber er interessert i meg. De er også alene om å ha råd til overgangssummen min, sier han.

Stoke ligger i øyeblikket midt på Premier League-tabellen - og synes ikke å være i umiddelbar fare for å havne i nedrykksstriden. (ANB)

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere