*Nettavisen* Sport.

Begovic tror han blir solgt

Foto: Getty Images/All over Press

Men avviser at han allerede skal ha sagt ja til Manchester United.

05.02.13 14:01

Asmir Begovic har levert bunnsolide varer mellom stengene i Stoke de siste sesongene - og gjorde en ny god kamp mot Arsenal sist helg. Så langt denne sesongen har 25-åringen holdt målet rent i ni kamper - bare to færre enn Manchester Citys Joe Hart.

Bosnieren nærmer seg nå 100 kamper for Stoke etter overgangen fra Portsmouth i 2010 - men selv tror Begovic at karrieren på Britannia nærmer seg slutten.

Hentet Butland
At Stoke nylig sikret seg lovende Jack Butland, styrker den følelsen.

- Jeg tror ikke Stoke kjøpte Butland for å ha han som reserve, så jeg tror jeg blir solgt i løpet av sommeren, sier Begovic til avisen Oslobodjenje i hjemlandet.

Butland ble hentet fra Birmingham i overgangsvinduet i januar, men deretter utlånt til samme klubb ut årets sesong. Først til sommeren dukker 19-åringen opp på Britannia.

Asmir Begovic hevder på sin side at han ikke har bestemt seg for hvor veien går videre.

- Jeg leser i avisene at jeg har sagt nei til City og ja til United. Men sannheten er at jeg ikke har bestemt meg for noen ting, sier han.

Vil til storklubb
25-åringen er samtidig åpen på at han ønsker seg til en storklubb.

- Jeg kan ikke gå til en mindre klubb, og jeg vet at noen toppklubber er interessert i meg. De er også alene om å ha råd til overgangssummen min, sier han.

Stoke ligger i øyeblikket midt på Premier League-tabellen - og synes ikke å være i umiddelbar fare for å havne i nedrykksstriden. (ANB)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1cszg3iireina1rn0ouxsbijoe', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1cszg3iireina1rn0ouxsbijoe', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.