RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Clive Brunskill / Getty Images (2013 Getty Images)

Begynner presset å bli for stort, David Moyes?

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds manager ble irritert over Rooney-spørsmål.

Manchester United-manager David Moyes lot seg fyre opp av journalister som spurte om Wayne Rooney etter søndagens seier i Community Shield.

Skotten hadde akkurat vunnet sitt første trofé som manager, men fikk ikke uventet mange spørsmål om Rooneys usikre framtid etter 2-0-seieren over Wigan.

Den engelske landslagsspissen skal angivelig ønske seg bort fra United. Klubben har i sommer avslått to bud fra Chelsea.

Moyes rettet søndag en pekefinger til de frammøtte journalistene på Wembley.

- Jeg liker å snakke om det (Rooney-sagaen) fordi mange av dere tar veldig feil. Jeg kjenner flesteparten av dere og føler dere er smartere enn dette, sa Moyes ifølge AFP.

- Usant
Forrige uke meldte flere medier at United-manageren hadde sendt Rooney ned på reservelaget. Det benektet Moyes på det sterkeste.

- Enkelte av dere skriver usannheter. Wayne trente med reservene fordi han spurte om det. Han kunne ikke ha fysisk kontakt på grunn av skulderskaden sin.

Skotten slo igjen fast at Rooney ikke er til salgs. Han likte dårlig å bli spurt om det er lurt å holde på en misfornøyd spiller.

- Hvorfor spør du meg om det igjen? Han er ikke til salgs. Det finnes ikke flere svar til spørsmålet ditt, sa Moyes.

Lite kamptrening
Rooney er med i England-troppen til onsdagens landskamp mot Skottland. Moyes synes det bare er positivt.

- Han har nesten ikke fått spilt fotball i sommer. Han hadde 45 minutter mot Betis i en treningskamp før han pådro seg skulderskaden. Bortsett fra den ene omgangen, har han ikke spilt kamper i sesongoppkjøringen.

Manchester United serieåpner borte mot Swansea lørdag kveld. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere