Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beholder bena plantet på jorda

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Tom Cleverley har spilt seg fast inn i Uniteds startellever raskere enn forventet.

Unggutten har imponert i United-trøya etter å ha returnert fra låneoppholdet i Wigan sist sesong. Han har spilt bra i sesongoppkjøringen og var ifølge Sir Alex banens beste i en treningskamp mot Barcelona. Cleverley har startet i Uniteds tre første kamper som alle har endt i seier.

Mange er overrasket over den gode starten han har fått denne sesongen. Selv holder hovedpersonen seg rolig.

- Målet har alltid vært å komme meg inn på laget og det har jeg klart. Kanskje det har skjedd raskere enn det folk ville trodd, men jeg må fortsette å jobbe hardt for å holde meg på laget. Jeg forstår at det vil bli rulleringer på laget, men jeg ønsker å spille så mange kamper som overhodet mulig, sier Cleverley i et intervju med Manchester Uniteds nettsider.

Ikke mye har forandret seg
Til tross for en strålende start på sesongen beholder Cleverley roen og poengterer i et intervju med Uniteds nettsider at ikke mye har forandret seg for ham til tross for den overraskende raske suksessen han har fått i United.

- Jeg føler at jeg har forbedret meg i sesongoppkjøringen. Jeg er fortsatt den samme spilleren og personen. Bare fordi at jeg starter kamper for United betyr ikke at jeg er en stor fotballspiller, sier Cleverley.

Og utdyper:

- Det er litt rart når folk snakker om deg og du ser bildet av deg selv i avisen, men innerst inne er jeg fortsatt den samme fotballspilleren som ble sendt ut på lån til Wigan i fjor. Den eneste forskjellen er at jeg spiller for Manchester United nå. Det er ikke mye som har forandret seg. Jeg føler ikke ekstra press. Jeg bare kommer på trening hver dag og spiller når jeg blir bedt om det, fortsetter Cleverley.

Scholes nye arvtaker?
I fjor spilte Cleverley 25 kamper for Wigan og imponerte med godt spill. Så godt at han nå nyter tillit til Sir Alex Ferguson. Mange begynner å mene at Cleverley er mannen som skal fylle tomrommet Paul Scholes etterlot seg da han la fotballstøvlene på hylla etter sist sesong.

Cleverly vil ikke bli sammenlignet med Scholes.

- Jeg tror ikke du kan sammenligne noen med Paul Scholes. Han var en stor spiller og det ønsker jeg også å bli. Jeg ønsker å skape mitt eget navn i fotballverdenen, sier Cleverley.

Inters Wesley Sneijder har lenge blitt koblet til United denne sommeren som erstatter for Paul Scholes, men det virker som United-fansen ikke bryr seg om den nederlandske stjernen. I åpningskampen mot West Bromwich hadde noen av United-fansen med seg et banner der det sto:

”Who needs Wesley? We’ve got Cleverley”

Dette fikk Cleverly med seg og var takknemlig ovenfor fansen.

- Hvis de mener det da må jeg i så fall gjøre noe riktig, sier Cleverley.

Håper å fortsette det gode spillet
Unggutten synes det er spennende å være en del av Uniteds lag og er imponert over nivået og miksen av unge og lovende spillere og spillere som er meritterte og har mye erfaring. Han påpeker at det er bare godt en knapp måned av sesongen og at det er lenge igjen.

Cleverley har i hvert fall fått en god start på sesongen. Det skal bli spennende å se om han fortsetter det gode spillet utover i sesongen.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere