*Nettavisen* Sport.

Bekrefter at han vil forlate Liverpool

Foto: Getty Images / All over Press

Men Liverpool vil ikke selge juvelen.

31.05.13 16:35

Luis Suárez gjentok fredag at han ønsker seg vekk fra Liverpool, melder Sky Sports.

Suarez har uttalt at han føler seg forfulgt av engelske medier.

– Jeg har ikke noe privatliv her. Jeg blir fulgt av paparazzier uansett hvor jeg går, sa Suarez.

Spissen fra Uruguay har vært ute av spill i noen kamper grunnet en ti kamper lang karantene og kan uansett heller ikke spille de første kampene for Liverpool kommende sesong. Det skyldes at han bet Chelseas Branislav Ivanovic i armen i en kamp i vår.

– Det handler ikke om penger. Hvis det hadde gjort det ville jeg ha dratt allerede. Årsaken er hensynet til familien og mitt image, sa Suarez.

Og han var ikke ferdig der.

– Det er en tung tid for meg. Treneren og mine kolleger vet at de ikke har behandlet meg pent. Jeg føler meg ikke lenger komfortabel her. Det vet laget. Derfor er det forståelig at jeg ønsker å forlate klubben.

Ifølge spekulasjoner skal Real Madrid være interessert i å knytte til seg tjenestene til spilleren som har en tendens til å dra på seg uønsket oppmerksomhet.

Suarez gikk tidligere i uken ut og sa at han gjerne spiller i Spania, før agenten hans slo kontra med at 26-åringen trivdes utmerket i Liverpool.

Liverpool sier at Suarez ikke er til salgs.

– Han er ikke til salgs. Verken Luis eller hans representanter har kommunisert dette til oss. Det er det eneste vi vil si om saken på dette stadiet, het det i en melding fra klubben.

Luis scoret 23 mål i den engelske eliteserien sist sesong. Kun Manchester Uniteds Robin van Persie hadde flere. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.