Håkon Opdal blir Brann-spiller igjen. Det meldte blant andre BA tirsdag morgen.

På ettermiddagen ble det også bekreftet fra bergensklubben at Opdal returnerer fra Start på en kontrakt som starter 1. januar 2019.

Samtidig er også backen Thomas Grøgaard, som egentlig skulle gått fra Odd til Brann ved samme dato, klarert for klubbskiftet allerede i sommer.

Også det ble bekreftet på Branns nettsted tirsdag.

Landet i Bergen

Opdal landet på Flesland klokken 11.00, tirsdag formiddag, men ønsket ikke å uttale seg om overgangen da.

- Vi får se hva som skjer. Vi kan snakkes senere, sa Opdal til BA, før han satt seg inn i bilen til agent Stig Lillejord og kjørte avgårde.

Keeperen var i Brann i ti år på starten av 2000-tallet, og har vært i Start de siste fem årene. Han står med tolv landskamper for Norge.

Innrømmer forhandlinger

Grøgaard ble tidligere i sommer klar for Brann, med da med en avtale fra årsskiftet. Han innrømmet likevel mandag til TA at Brann ønsket å få til en avtale allerede i sommer.

- Jeg forholder meg til kontrakten jeg har, men samtidig har jeg fått beskjed fra Odd om at det blir benken i eliteserien og spill i 2. divisjon resten av sesongen. Ikke noe galt med 2. divisjon, men når du har spilt lenge i eliteserien, så er det jo en liten nedtur. Samtidig må jeg understreke at jeg ikke føler meg dårlig eller urettferdig behandlet, sånn er fotballen, fortalte 24-åringen fra Kragerø til TA mandag.

Tirsdag ble det altså et gjennombrudd i forhandlingene, og Grøgaard kunne signere for sin nye klubb.