RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekrefter interesse for Zaha og Cavani

Foto: Martin Rickett / PA Photos / NTB scanpix
Men Arsène Wenger forventer hard konkurranse.

På en pressekonferanse torsdag bekrefter Arsenal-manager Arsène Wenger at han er interessert i både Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha og Napolis Edinson Cavani.

- Vi ser på Zaha, men vi har ikke lagt inn noe bud ennå. Men en gang man forhører seg om en spiller så er enten Manchester United eller Milan også interessert. Sannheten er at det alltid er vanskelig, sier Wenger ifølge ESPN.

Ettertraktet
Wilfried Zaha har vært koblet til en rekke toppklubber det siste året, og mye tyder på at Crystal Palace kan komme til å selge stortalentet i januarvinduet.

20-åringen, som fikk sin landslagsdebut da England møtte Sverige i november, har vært koblet til en rekke klubber, blant andre Tottenham, Arsenal og Manchester United.

Den store interessen for spilleren fra engelsk presse har gjort Palace-manager Ian Holloway frustrert.

- Hvis jeg sier at han er skadet og er ute de neste seks månedene, vil det få dere til å stoppe og spørre om han? Det stopper aldri, skaff dere et liv, sier Holloway.

- Jeg hater januarvinduet fordi det kun består av spekulasjoner. Det hjelper ikke meg og det hjelper ikke Wilfried, sier Holloway.

Cavani til Arsenal?
Men mye kan tyde på at det ikke bare er Zaha, Wenger er interessert i å hente.

Napolis Cavani ble for flere uker siden koblet til Arsenal av avisen Daily Mail, men onsdag kveld blusset ryktene opp igjen.

Wenger bekrefter på torsdagens pressekonferanse at han liker spilleren.

- Cavani er en spiller jeg liker. Men en ting som er sikkert, er at han kommer til å koste mye penger. Regnskapsføreren vår bor like i nærheten og han er klar hvis vi trenger ham, sier Wenger.

Cavani er for øyeblikket toppscorer i italienske Serie-A med sine 16 mål på 17 kamper. Uruguayaneren har imponert stort for Napoli de siste sesongen, og har vært koblet til en rekke europeiske storklubber.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere