RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Bekrefter Jarstein-bud fra engelsk klubb

Sist oppdatert:
Budet skal være på fem millioner kroner.

Viking bekrefter at de har fått et bud på landslagskeeper Rune Almenning Jarstein (28), melder TV 2 fredag formiddag.

– Ja, jeg kan bekrefte at vi har hatt en dialog og nå fått et tilbud fra en klubb i England, sier Vikings administrative direktør, Arne Larsen Økland, til TV 2.

Hull har bydd
Klubben det er snakk om, skal ifølge kanalen være Championship-laget Hull. De skal ha lagt i overkant av fem millioner kroner på bordet for den norske burvokteren.

Manchester United-spiller Ben Amos er klubbens førstekeeper, men han er på utlån, og Hull skal ønske seg en mer permanent løsning. Viking innser at det kan være på tide å sende Jarstein videre til nye oppgaver. Arild Østbø returnerer fra Start før neste sesong, og vil trolig bli satset på som ny førstekeeper om Jarstein drar.

– Vi har gitt Rune beskjed om at han skal få muligheten dersom et godt nok bud kommer. Rune er i en voksen alder og vi har stor forståelse for at han ønsker å prøve seg ute, sier Økland til TV 2.

- Klar for nye steg
Jarstein ansatte nylig agent Jim Solbakken i et forsøk på å bli utenlandsproff, og landslagskeeperen er fast bestemt på at han er klar for større oppgaver enn Viking.

– Det er noe jeg håper på og jobber hardt for. Jeg føler at jeg er klar for å ta et steg nå, sa Jarstein ifølge TV 2.

Jarstein har spilt for Viking siden han kom fra Rosenborg i 2007. Tidligere har han voktet buret for Odd Grenland.

Hull ligger for øyeblikket på femteplass i engelsk førstedivisjon, noe som tilsvarer kvalifiseringsplass til Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere