Bekrefter kjøp av Sahin

DORTMUND-RETUR: Dortmund blar opp 7 millioner euro for å hente Nuri Sahin tilbake fra Real Madrid.

DORTMUND-RETUR: Dortmund blar opp 7 millioner euro for å hente Nuri Sahin tilbake fra Real Madrid. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Dortmund blar opp sju millioner euro for å hente tyrkeren hjem.

10.04.14 19:08

Nuri Sahin forlot Borussia Dortmund til fordel for Real Madrid sommeren 2011, men ble aldri noen stor hit i den spanske hovedstaden.

I første del av fjorårssesongen var tyrkeren på utlån til Liverpool, før han i andre del av sesongen returnerte til Dortmund på lån. Også i år har Sahin vært lånt ut fra Real Madrid til Dortmund.

Torsdag bekreftet Dortmund-styreformann Hans-Joachim Watzke at Sahin kommer til å kjøpes tilbake fra Real Madrid denne sommeren.

Ifølge den italienske ovegangseksperten Gianluca Di Marzio vil overgangssummen ligge på 7 millioner euro. Det er tre millioner mindre enn Real Madrid betalte i 2011.

Allerede våren 2012 var Watzke ute i media og sa klart ifra om at han mente Sahins overgang til Real Madrid var et galt valg av midtbanespilleren.

- Nuris overgang til Real Madrid var en tabbe. Han hadde hatt mye bedre av å bli her hos oss, sa Watzke til tyske Bild.

Nå får han altså etter alt å dømme viljen sin. Det er ventet at kontraktslengden vil bli kjent i løpet av de neste dagene.

I tillegg til å ha spilt for Real Madrid og Liverpool, har Sahin et låneopphold i nederlandske Feyenoord bak seg.

Han har spilt 29 kamper for Dortmund denne sesongen.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag