RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I SAMTALER: Omar Elabdellaoui bekrefter til Nettavisen at han er i samtaler med den greske storklubben, Olympiakos.
I SAMTALER: Omar Elabdellaoui bekrefter til Nettavisen at han er i samtaler med den greske storklubben, Olympiakos. Foto: Anders Bakkerud Larsen (Mediehuset Nettavisen)

Bekrefter samtaler med storklubb

Sist oppdatert:
Omar Elabdellaoui kan, noe overraskende, ende opp i gresk storklubb.

Som Nettavisen kunne avsløre, etter at Eintracht Braunschweig rykket ned fra Bundesligaen denne sesongen, har Omar Elabdellaoui en klausul i kontrakten med den tyske klubben, som sier at han vederlagsfritt kan finne seg ny klubb.

Flere tyske storklubber jaktet nordmannens underskrift, og Schalke 04 var en av klubbene som viste interesse for unggutten.

Noe overraskende ser det nå ut til at landslagsbacken, med fortid i Manchester City, nå kan ende opp i gresk fotball, og hos Olympiakos, som vant den greske toppserien sist sesong.

Elabdellaoui bekrefter at han befinner seg i Hellas, og at han er i samtaler med den greske klubben.

- Ja, det er noe jeg kan bekrefte. Vi er i samtaler nå, og de har tilbudt meg en stor kontrakt, sier Elabdellaoui til Nettavisen.

Oslogutten har tidligere fortalt at en beslutning om klubbframtiden avhenger av om hvor sterkt han føler seg ønsket av sin nye klubb.

- Jeg har fått et inntrykk av at treneren her virkelig ønsker meg hit. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben, men ingen ting er klart og alt kan fortsatt skje, fortsetter nordmannen.

Olympiakos er en av Hellas´ største klubber, og de står med 41 serietitler i den greske ligaen. Den norske midtbanespilleren Abdi Ibrahim, som kjenner Elabdellaoui fra tiden i Manchester City, er også Olympiakos-spiller.

Ibrahim ble hentet til den greske klubben i januarvinduet i år.

Laget har fire serietitler på rad, og er klare for neste sesongs Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere