*Nettavisen* Sport.

Bekrefter superbud

Foto: Esteban Cobo/EPA

Men er det Ruud van Nistelrooy (33) West Ham forsøker å få kloa i?

22.01.10 09:38

West Ham er på desperat spissjakt, og etter at de nye eierne er på plass kan de omsider også lokke mulige spillere med kjempelønn.

Nå skal det være Real Madrids Ruud van Nistelrooy man forsøker å lokke tilbake til Premier League. Det hevder i alle fall The Guardian. Selv vil ikke West Ham si hvem som har fått supertilbudet. De bekrefter bare at budet er reelt.

- Vi har tilbudt 100.000 pund (945.000 kroner) i uka til en spiller, men vi er ikke sikre på at vi får tak i ham, sa eier David Sullivan til BBC.

- Det er en spesiell spiller. Det er ingen overgangssum involvert, og spilleren kan velge mellom nesten alle klubber i Europa. Han har spilt på aller høyeste nivå, la han til.

Han bekreftet at klubben er villig til å «ofre» alt for å få den ene spilleren.

- Vi kan gi mye for én eksepsjonell spiller, men egentlig, totalt sett, må vi ned på lønnsnivået i klubben. Til sommeren håper vi å knytte til oss yngre spillere til en brøkdel av den lønna, sier han.

Van Nistelrooy, som herjet for Manchester United før han dro til Real Madrid, er tidligere blant annet blitt koblet til Liverpool, Stoke, Galatasaray og Tottenham. Harry Redknapp, manager for sistnevnte, møtte også nederlenderens agent tidligere i uka.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.